Michaela Seidlová

Soutěžní číslo 6

28 let

Brandýs nad Labem

ŽENA ČESKÉ REPUBLIKY 2022

Znamení: býk

Tři priority v Tvém životě?

na prvním místě rodina a spokojenost mých dětí, dále pozitivní otevřená mysl, od které se pak odvíjí pozitivně prožívaný život včetně seberealizace a zdokonalování se v tom, čemu se zrovna věnuji a péče o svůj vzhled a svoje zdraví

Jaké jsou tvoje koníčky?

hra na housle a na klavír, skládání hudby, deejaying, grafická tvorba, ježdění na koních, cvičení Pěti Tibeťanů, osobní rozvoj, vzdělávání se, zdravá strava a výživové poradenství, móda, interiérový design, můj britský kocour a mazlíčci obecně, přírodní vědy a nejvíce času věnuji svým dvěma malým dětem

Co tě nejvíc rozesměje?

inteligentní humor, roztomilost dětí i zvířat, přátelé, kteří si ze mě utahují nebo i vlastní trapas

Proč jsi se do soutěže přihlásila?

Byla jsem oslovena, abych se zúčastnila a s účastí jsem souhlasila, protože jsem si od mládí vždy chtěla zkusit soutěž krásy, ale nikdy dříve jsem na to neměla dostatečné sebevědomí.

Proč bys měla vyhrát soutěž právě ty?

Vždy se snažím být sama sebou a mít svůj vlastní styl. Myslím si, že soutěž by měla vyhrát krásná charakterní osobnost s vysokými morálními hodnotami podle kterých žije, aby mohla být přirozeným způsobem správným vzorem pro ostatní.

Co pro tebe znamená vyhrát soutěž?

pro mě by výhra měla symbolický význam, jsem totiž zastánce co možná největší přirozenosti, používám výrobky šetrné k přírodě, nebarvím si vlasy, nemám umělé nehty, trvalý make-up ani plastické operace a léky beru jen v případě nejvyšší nutnosti. Přála bych si, aby se lidstvo obracelo k přírodě a bralo na ni ohled ještě více, než doposud, ať už v oblasti módy a vzhledu, ale i v jakékoliv jiné oblasti. Výhra by také byla velkým osobním úspěchem, protože cesta, kterou jsem musela ujít než jsem se stala takovou, jaká jsem dnes, nebyla jednoduchá. stála mnoho sil a úsilí a výhrou by se všechna tato snaha a práce na sobě zúročila.

podpoř svým hlasem soutěžící

info@zenaroku.eu

You cannot copy content of this page / Nemůžete kopírovat obsah